header
 

Maart 2012

 
Open Dag 2012

Aanstaande vrijdag: Open Dag bij het Horizon College

Leerlingen die op zoek zijn naar een leuke en interessante mbo-opleiding kunnen vrijdag 30 maart kennismaken met het Horizon College in Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn. Zorg dat uw leerlingen deze informatieve dag niet missen!

Van 16.00 tot 21.00 uur kunnen leerlingen en hun ouders een kijkje nemen in de school en de sfeer proeven. Ze kunnen vragen stellen aan docenten en praten met jongeren die de opleiding al volgen. Locatie Purmerend heeft vrijdag geen Open Dag, deze heeft al op 21 maart plaatsgevonden.

 

In Horizon Actueel van vorige week, hebben wij u geïnformeerd over de activiteiten op de diverse locaties. Zo laten leerlingen van de opleidingen Apothekersassistent, Doktersassistent en Tandartsassistent in Alkmaar door verschillende demonstraties zien wat zij allemaal leren. De leerlingen van Zorg & Welzijn verzorgen hier diverse presentaties.

In Heerhugowaard maken de koks in opleiding heerlijke hapjes die de bezoekers kunnen proeven. Ook bij de afdeling Brood & Banket kunnen producten geproefd worden.

De afdeling Uniformberoepen is in Hoorn present. Leerlingen van de opleiding Veiligheid en Vakmanschap zijn aanwezig met zware bepakking. Bezoekers kunnen voelen hoe zwaar deze bepakking is. ‘Stormtroopers’ begeleiden leerlingen naar de digitale inschrijving bij het Open Leercentrum. Bezoekers kunnen ook met deze stormtroopers op de foto.

 

Om zoveel mogelijk leerlingen en hun ouders op de hoogte te stellen van onze Open Dagen, verzoeken wij u het bericht over de Open Dag te delen op Facebook, Twitter of Hyves via de iconen onderaan deze nieuwsbrief.

 

Kijk voor meer informatie op www.horizoncollege.nl/opendag

Facebook Twitter Hyves Email

Zijn er onderwerpen die u graag in deze nieuwsbrief zou willen zien,
laat het ons weten!

 

Redactie: HC Communicatie

 

Tel: (072) 547 67 36

 

 
foot back