header
 

April 2012

 
Open Dag 2012

Donderdag 19 april: Informatiemiddag in Purmerend

Het Horizon College in Purmerend houdt op donderdag 19 april een informatiemiddag. Tijdens deze middag krijgen leerlingen de kans om meer te weten te komen over de verschillende mbo-opleidingen die gegeven worden op het Horizon College in Purmerend. Aanvang is om 14.00 uur en om ongeveer 16.00 uur zal het programma afgelopen zijn. De vestigingen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard houden geen informatiemiddag.

 

Kiezen
Op deze middag worden de leerlingen eerst centraal geïnformeerd over alle opleidings-mogelijkheden op het Horizon College. Vervolgens kiezen de leerlingen een opleiding waarover ze nader geïnformeerd willen worden.

 

Stellen van vragen
In de diverse lokalen worden deze opleidingen gepresenteerd door docenten en veelal ook door deelnemers van de betreffende opleiding. Deelnemers zullen de leerlingen zelf vertellen over de inhoud van hun opleiding en uiteraard komen hun eigen ervaringen met het lesprogramma en de stages ook aan bod. Er is natuurlijk alle ruimte voor het stellen van vragen. Op basis van deze informatiemiddag kunnen de leerlingen zich hopelijk een beter beeld vormen van de opleiding die het beste bij ze past. Uiteraard zijn ouders ook welkom!

De informatiemiddag voor de opleidingen van Gezondheidszorg vindt plaats op de Boeierstraat 44, vlak naast station Overwhere. Voor de andere opleidingen zijn leerlingen van harte welkom op de Van IJsendijkstraat 148 A/B, naast de Praxis.

Hier vindt u meer informatie over de opleidingen in Purmerend.

Open Dag

De Open Dag die op 30 maart is gehouden in Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard was succesvol. Veel leerlingen, hun ouders en andere geïnteresseerden hebben het Horizon College bezocht om zich te oriënteren op een opleiding. Ook de Open Dag in Purmerend, die plaatsvond op 21 maart, is goed bezocht.

Zijn er onderwerpen die u graag in deze nieuwsbrief zou willen zien,
laat het ons weten!

 

Redactie: HC Communicatie

 

Tel: (072) 547 67 36

 

 
foot back