header
 

Oktober 2012

 
kiezen

 

Kiezen is lastig. Elke ouder/verzorger wil nu eenmaal het beste voor zijn kind. Een goede studiekeuze draagt bij aan een leuke schooltijd en meer succes tijdens de opleiding. Daarom organiseert het Horizon College speciaal voor ouders de workshop ‘Kiezen, hoe begeleid je dat?’. Ook de kinderen zijn hierbij van harte welkom.

 

Binnenkort moeten de examenleerlingen uit het voortgezet onderwijs een keuze maken voor een vervolgopleiding. Om deze leerlingen te ondersteunen in het keuzeproces is het belangrijk om de workshop onder de aandacht te brengen van hun ouders.

 

Waar & Wanneer
De workshop worden georganiseerd op de volgende data en locaties:

 

Donderdag 1 november van 19.00 tot 21.00 uur
Horizon College, Maelsonstraat 24, Hoorn

 

Dinsdag 13 november van 19.00 tot 21.00 uur
Horizon College, Kruseman van Eltenweg 4, Alkmaar

 

Dinsdag 20 november van 19.00 tot 21.00 uur
Horizon College, Umbriëllaan 2, Heerhugowaard

 

Maandag 26 november van 19.00 tot 21.00 uur
Horizon College, Van IJsendijkstraat 148 A/B, Purmerend

 

Hoe help ik mijn kind een goede keuze te maken?
De juiste keuze voor het kind; die gedachte staat centraal in de workshop. Ouders kunnen niet kiezen voor hun kind maar hun zoon of dochter wel ondersteunen bij de keuze. Hoe ze dat kunnen doen, leren ze in deze workshop. Ze gaan praktisch aan de gang met opdrachten zodat ze na afloop precies weten wat ouders kunnen doen en ook wat ze beter niet kunnen doen. De workshop wordt gegeven door medewerkers van de afdeling Deelnemersinformatie & Advies. Leerlingen begeleiden bij de studiekeuze is hun dagelijks werk.

 

Deelname is gratis. Belangstellenden moeten zich vooraf aanmelden via I.A.Bianchi@horizoncollege.nl of telefonisch via: (0229) 28 71 71.

Zijn er onderwerpen die u graag in deze nieuwsbrief zou willen zien,
laat het ons weten!

 

Redactie: HC Communicatie

 

Tel: (072) 547 67 36

 

 
foot back