header
 

Januari 2013

 
Open Dag 2013

Open Dagen Horizon College

Op vrijdag 1 februari en woensdag 3 april organiseert het Horizon College de jaarlijkse Open Dagen. Tussen 16.00 en 21.00 uur zijn uw leerlingen en hun ouders van harte welkom op de locaties Alkmaar, Hoorn, Heerhugowaard en Purmerend, waar vele activiteiten plaatsvinden. Ook u als decaan bent van harte welkom. Tijdens de Open Dagen staan medewerkers klaar om leerlingen informatie te geven over de verschillende opleidingen. Daarnaast zijn deelnemers beschikbaar om te vertellen hoe hun stap naar het mbo is verlopen. Ook leerbedrijven zijn aanwezig  om te vertellen wat de beroepen inhouden. Naast de opleidingen uit het middelbaar beroepsonderwijs, zijn ook Cursussen & Trainingen, Volwasseneneducatie en het Voortgezet Algemeen Volwassenenonderwijs (vavo) aanwezig tijdens de Open Dagen.

od webWebsite Horizon College aangevuld met Open Dagen

Om schoolverlaters en hun ouders zo goed mogelijk te informeren over de keuze van een vervolgopleiding, is de website van het Horizon College aangevuld met een speciaal gedeelte over de Open Dagen. Deze website is doelgroepgericht opgezet. Dit wil zeggen dat bezoekers op de home page kunnen aangeven welke vooropleiding ze volgen (vmbo-leerling, vmbo TL-leerling, havist, hbo’er, etc.). De informatie die zij vervolgens aangeboden krijgen, is toegespitst op hun specifieke situatie. Ook voor ouders is er een aparte ingang op de website gecreëerd. De ervaringen van leerlingen, leerbedrijven en ouders met het Horizon College hebben ook een plek gekregen op deze website.

 

Oriëntatiedagen
Uiteraard komen de Open Dagen ook uitgebreid aan bod op deze website. Zo zullen wij, zodra dit bekend is, informatie geven over de verschillende activiteiten die op de diverse vestigingen plaatsvinden. Het is verstandig dat uw leerlingen de website in de gaten houden voor de meest recente informatie. Leerlingen kunnen zich ook aanmelden om, via een nieuwsbrief,  op de hoogte gehouden te worden van nieuws over alle oriëntatiemomenten die het Horizon College organiseert voor potentiële deelnemers. Klik hier om de websitepagina van de Open Dagen te bekijken.

 

Facebook
De website biedt bezoekers ook de gelegenheid om het Horizon College te volgen op Facebook. Deze Facebookpagina is specifiek gericht op informatie over de Oriëntatiedagen. Als uw leerlingen aangeven dat zij de pagina van het ROC Horizon College op Facebook leuk vinden, krijgen zij automatisch alle meldingen in hun nieuwsoverzicht.

posterFlyers en Posters Open Dagen

Vorige week heeft u posters en flyers van de Open Dagen van het Horizon College ontvangen met het verzoek om de posters op een zichtbare plek in uw school op te hangen. De flyers kunnen aan uw leerlingen meegegeven worden. Mocht u behoefte hebben aan aanvullend materiaal, dan kunt u contact opnemen met e.visch@horizoncollege.nl.

Banners Open Dagen

Onlangs hebben wij contact opgenomen met uw school over het plaatsen van Open Dag-banners op uw website. Mocht uw school er na ontvangst van de banners er niet in slagen om deze te plaatsen, dan kunnen zij contact opnemen met e.visch@horizoncollege.nl.

Zijn er onderwerpen die u graag in deze nieuwsbrief zou willen zien, laat het ons weten!

Redactie: HC Communicatie | Tel: (072) 547 67 36

 

 
foot back