Actueel December 2016

Open Dag Horizon College op vrijdag 20 januari

Op vrijdag 20 januari is het weer zover, dan vindt de eerste Open Dag van het Horizon College plaats. Deze Open Dag begint om 16.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Uw leerlingen en hun ouders zijn van harte welkom op al onze locaties, waar vele activiteiten plaatsvinden. Ook u als decaan bent van harte welkom. De tweede Open Dag zal dit jaar op donderdag 9 maart plaatsvinden.

 

Wat is er te doen tijdens de Open Dag?

Docenten, leerlingen en leerbedrijven zijn aanwezig om informatie te geven over de mbo-opleidingen en de beroepen. Ook worden er veel interessante activiteiten georganiseerd zoals demonstraties, wedstrijden en workshops. Naast de opleidingen uit het middelbaar beroepsonderwijs, zijn ook Cursussen & Trainingen en het Voortgezet Algemeen Volwassenenonderwijs (Vavo) aanwezig tijdens de Open Dag.

 

Welke locaties kunnen uw leerlingen bezoeken? 
De locaties van het Horizon College in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend zijn allemaal geopend tijdens de Open Dag. Wij adviseren uw leerlingen de locatie te bezoeken waar de opleiding van hun keuze ook daadwerkelijk wordt gegeven. Dit kunnen zij opzoeken op de website van het Horizon College. Hier staat bij elke opleiding aangegeven op welke locatie(s) deze wordt aangeboden.

 

Website en Horizon app
Alle informatie over de Open Dag is te vinden op www.horizoncollege.nl/opendag.
Op deze website kunnen uw leerlingen ook ervaringsverhalen lezen van onze deelnemers. Hierin vertellen zij hoe zij tot hun keuze voor een mbo-opleiding zijn gekomen en hoe de overstap van het vo naar het mbo is verlopen.

 

Informatie over de Open Dag en de opleidingen van het Horizon College kunnen u en uw leerlingen ook vinden in de app van het Horizon College. Deze app geeft informatie over onze opleidingen, de voorlichtingsdagen en de verschillende locaties van het Horizon College. Ook biedt de app een koppeling met onze social media (facebook). Leerlingen kunnen filmpjes over onze opleidingen bekijken, op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het Horizon College, lezen hoe ze zich kunnen aanmelden en ze krijgen een overzicht van veelgestelde vragen. Wilt u de app downloaden? Zoek in de Play Store (Android) of in de App Store (Apple) op ROC Horizon College en download de app. Als u de app wilt downloaden voor de iPad, zoek dan in de categorie iPhone apps.

 

Flyers en posters Open Dag
In week 50 (de week van 12 december) zijn de posters en flyers van de Open Dag van het Horizon College aan de decanen verstuurd. Wilt u de posters ophangen en de flyers aan leerlingen meegeven? Als u behoefte heeft aan aanvullend materiaal, dan kunt u een mail sturen aan communicatie@horizoncollege.nl.

Zijn er onderwerpen die u graag in deze nieuwsbrief zou willen zien, laat het ons weten!

Redactie: HC Communicatie | Tel: (072) 547 67 36

 

 
foot back